Top 6 Barangan Gaming Yang Laku di Kalangan Wanita

Kira-kira sudah hampir setahun satu dunia dikejutkan oleh pandemik Covid-19 yang mencetus idea kepada semua pihak untuk hidup di alam maya. Oleh itu, kebanyakan sektor telah mengubah cara hidup dengan menglibatkan sebahagian kehidupan harian di alam maya. Contohnya sekarang, aktiviti jualan, interview atau kelas pelajaran dilakukan secara atas talian.

Perasan tak, sejak itu industri “gaming” atau e-sport di Malaysia kian menaik dan mendapat penerimaan yang baik hari demi hari. Tidak kira jantina, e-sport diminati oleh kaum lelaki  dan juga wanita. Walaupun e-sport lebih tampak diminati oleh kaum lelaki, jangan tak percaya bahawa ianya diminati oleh kaum wanita juga!

Hari ini, Manjoy Gadget berminat untuk berkongsi dengan semua, 6 barangan gaming yang hangat di kalangan pasaran wanita.

1 – Sodo Headphone  MH3 (pink)

Headphone ini dikeluarkan oleh SODO. Ianya boleh dipakai dengan wayar atau tanpa wayar (Bluetooth sepanjang jarak 10m ). Headphone ini boleh digunakan juga sebagai mod speaker. Lain-lain fungsi adalah termasuk FM Radio, TF card dan Audio in. Headphone ini menggunakan 400 mAh battery, masa standby selama 120 jam dan maksimum 7 jam apabila mendengar lagu.

product di Manjoy Gadget : https://manjoygadget.com/product/sodo-headphone-mh3/

2 – Razer kraken kitty edition

Headset ini sangat sesuai diguna pakai untuk bermain game. Headset ini dikeluarkan khas oleh Razer. Siapa je taktahu jenama Razer kan? Apa yang paling istimewa tentang headset ni ialah rupa bentuknya comel yang sangat sesuai dengan kaum wanita!

product: https://manjoygadget.com/product/razer-kraken-kitty-edition/

3 – Razer Basilisk Quartz Gaming mouse

Tidak lengkap kalau bermain game tapi tiada gaming mouse kan? Agak-agak kenapa ramai yang mencari gaming mouse ini? Gaming mouse ini dikatakan “THE WORLD’S MOST ADVANCED FPS GAMING MOUSE”. Selain itu, warnanya sangat sesuai ddengan kaum wanita. Tetapi, kalau ada kaum lelaki yang berminat apa salahnya kan?

product: https://manjoygadget.com/product/razer-basilisk-quartz-gaming-mouse/

4 – Razer Dx Racer Pink gaming chair

Selalunya kalau gaming chair mesti warna gelap seakan-akan kerusi  kereta lumba. Razer Dx Racer pink Gaming Chair ini adalah antara jenama kerusi gaming yang mengeluarkan kerusi berwarna pink!

p/s: sekarang kerusi ni tengah murah!

product: https://manjoygadget.com/product/razer-dxracer-pink-gaming-chair/

5 – Razer kraken Quartz

Satu lagi keluaran gaming headset dari Razer dengan berwarna pink.

product: https://manjoygadget.com/product/razer-kraken-7-1-surround-sound/

6 – Razer huntsman gaming keyboard

Keyboard ini dikategorikan sebagai mechanical gaming keyboard dan direka khas untuk “gaming mode”. Dikatakan keyboard ini mempunyai button yang sangat selesa untuk bermain game, yang akan mengelakkan jari-jemari kita lenguh.

product: https://manjoygadget.com/product/razer-huntsman-gaming-keyboard/

Jadi, di Manjoy Gadget ada menjual barang-barang yang tersenarai di atas. Jika berminat, anda boleh “Search” barang tersebut di website kami atau boleh whatsapp kami terus di https://wa.me/message/KAQKCKET7NN2P1

Anda juga mungkin berminat untuk melihat gadget-gadget yang tengah ON SALE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *